ING ve Çiçeksepeti işbirliği yaptı

ING Türkiye, ÇiçekSepeti ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında ÇiçekSepeti’nde mağazası bulunan işletmelere özel avantajlar sunuyor. Bu doğrultuda, ING KOBİ Dijital dünyasında yerini alan işletmeler, ING’nin dijital, esnek ve avantajlarla dolu ürünlerinden yararlanarak zahmetsiz bir bankacılık deneyimi ile ticarette güç kazanıyor. İşletmeler ING Cebimde POS ile POS yazılım, donanım ve bakım hizmeti ücreti olmadan aylık 5.000 TL’ye kadar %0,49 üye iş yeri ücretinden faydalanıyor ve ING KOBİ Anında Kredi ile 60 aya varan vade seçeneği ile avantajlı faiz oranlarından yararlanabiliyor.  

Müşterilerine her zaman, her yerden, kolay ve zahmetsiz hizmet sunabilmek hedefiyle faaliyet gösteren ING Türkiye, Türkiye’nin lider e-ticaret platformlarından ÇiçekSepeti ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında ÇiçekSepeti Avantaj platformu üzerinden ÇiçekSepeti’nde mağazası bulunan işletmelere özel avantajlar sunuyor. Bu doğrultuda, ING KOBİ Dijital dünyasında yerini alan işletmeler ING’nin dijital, esnek ve avantajlarla dolu ürünlerinden yararlanarak zahmetsiz bir bankacılık deneyimi ile ticarette güç kazanıyor.

ING Cebimde POS ile işletmelerin aylık masrafları azalıyor

ING KOBİ Dijital dünyasında yerini alan işletmeler, iş yerlerinden ayrılmadan, şubeye gitmeden, tamamen dijital ve anında hizmet alarak zamandan tasarruf sağlıyor ve işlerini büyütme imkanına kavuşuyor. İş birliği kapsamında, işletmeler dijital kanallardan edinilebilen ING Cebimde POS ile ING KOBİ Dijital dünyasında yerini alarak cep telefonlarını temassız POS cihazına dönüştürebiliyor. İşletmeler ING Cebimde POS ile POS yazılım, donanım ve bakım hizmeti ücreti olmadan aylık 5.000 TL’ye kadar %0,49 üye iş yeri ücretinden faydalanıyor.

ING KOBİ Anında Kredi ile 60 aya varan vade seçeneğiyle avantajlı faiz oranları sunuluyor

ÇiçekSepeti’nde mağazası olan işletmeler, ING KOBİ Anında Kredi ile kredi ihtiyaçları için ING Mobil’den veya Internet Bankacılığından ING KOBİ Anında Kredi’ye başvurabiliyor ve 60 aya varan vade seçeneği ile %1,64’ten başlayan faiz oranlarından yararlanabiliyor. Aynı zamanda vade derdi olmadan günlük birikim yapma imkânı sağlayan e-Turuncu Hesap’ı ilk kez açan işletmelere özel hoş geldin faizi ve ek %2 faiz avantajı sunuluyor.

ÇiçekSepeti, işini dijitale taşımak isteyen ING’li KOBİ’lere avantajlı fırsatlar sunuyor

İş birliği kapsamında ÇiçekSepeti, 31 Mayıs 2022 tarihine kadar ÇiçekSepeti pazaryerinde ilk defa satıcı olarak yerini alacak ING müşterilerine, toplamda 50.000 TL’ye kadar olan satışlar için 0 komisyon avantajı, ücretsiz ürün listeleme imkanı ve 500 TL reklam bütçesi gibi fırsatlar sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Düzcespor’un Token Arzı Bitexen’de Başlıyor!
Next post Bitki hastalıkları henüz tarladayken saptanacak