Sinpaş’ın 50. yılına özel düzenlenen yarışmayla çocuklar yaratıcı evler tasarlıyor

Sinpaş, 50. yılını Türkiye’nin her yerinden çocukların katılımına açık bir tasarım yarışmasıyla kutluyor. Bugüne kadar binlerce ailenin yuva hayalini gerçekleştiren Sinpaş, “Hayalimdeki Evim” tasarım yarışması ile çocukların atık ürünleri yeniden kullanarak çevre bilinci kazanmalarını ve hayallerindeki evi tasarlayarak yaratıcılıklarını geliştirmelerini hedefliyor.

Türkiye’nin her yerinden ilkokul ve ortaokul düzeyindeki öğrenciler, atık malzemelerden ürettikleri ev maketinin fotoğraflarını ve projelerinin hikayesini anlatan kısa bir videoyu yarışmanın web sitesine yükleyerek kolayca yarışmaya katılabilecekler.

Yarışma ile çocukların mimari tasarıma ilgisini artırmak hedefleniyor

Çocukların, sürdürülebilir atık malzemeleri kullanarak yaratıcı ve yenilikçi yaşam alanları tasarlamalarını teşvik eden yarışma, bu sayede mimari tasarıma olan ilgiyi de artırmayı amaçlıyor. İlkokul ve ortaokul kategorilerinde birinciliğe layık görülenlere tablet, ikincilere Instax Fotoğraf Makinesi ve üçüncülere ise kulaklık hediye edilecek.

Son katılım tarihi 23 Nisan 2024 Salı günü olan ve yalnızca online başvuruların kabul edildiği yarışma hakkında detaylı bilgi ve başvuru için www.sinpas.com.tr/hayalimdekievim/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Dünyanın ilk pamuk piyasası tahminleme modeli Türkiye’den çıktı!  
Next post Şimşek: “Cumhurbaşkanımızın başından beri tam destek verdiği programımızı daha da güçlendireceğiz”