Youthall, “6. Tech Career Summit” ile gençleri teknoloji dünyasının liderleriyle buluşturuyor

Gençlerin kariyer platformu Youthall, sektöründe deneyimli isimlerle gençleri buluşturmaya devam ediyor. Bu yıl Xpoda ana sponsorluğunda hibrit olarak 6.’sı düzenlenecek olan Tech Career Summit, gençlere teknoloji dünyasının kapılarını aralayacak. 25 Nisan’da online, 26 Nisan’da Han Spaces Nisbetiye’de gerçekleşecek ücretsiz etkinlik için son başvuru 24 Nisan!

Gençlerin istihdamını ve genç yetenekleri odağına alan kariyer platformu Youthall, düzenlediği etkinliklerle düzenlediği etkinliklerle, genç yetenekleri iş dünyasının profesyonelleriyle buluşturmaya devam ediyor. Bu alanda öncü çalışmaları ve etkinlikleriyle Türkiye’de belirgin bir boşluğu dolduran marka, Tech Career Summit ile 6 yıldır bugünün ve geleceğin önde gelen sektörü olan teknolojide deneyimli profesyonelleri genç iş gücüyle buluşturuyor.

25 Nisan 2024 Perşembe günü online, 26 Nisan 2024 Cuma günü ise Han Spaces Nisbetiye’de gerçekleşecek olan 6. Tech Career Summit, gençlere teknoloji dünyasının kapılarını aralayacak.

Teknoloji sektörüne adım atmak ve bu alanda kariyer yapmak isteyenlere ilham olmayı hedefleyen etkinlikte; teknoloji alanında kariyer sahibi profesyoneller, bugünün ve geleceğin trendlerini gençlere aktaracak ve gençlerin sorularını yanıtlayacak.

Teknoloji alanında kariyer hedefi olan öğrenci ve mezunlara ücretsiz olarak açık olacak etkinlikte Youthall, katılımcılara motivasyon dolu ve ilham verici bir gün geçirme şansını sunuyor.

6. Tech Career Summit’te bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği, bilişim teknolojileri, endüstri mühendisliği, matematik, istatistik başta olmak üzere ilgili alanlarda eğitimine devam eden öğrenciler veya yeni mezun katılımcılar öncelikli olacak.

Teknoloji zirvesine özel teknolojik hediyeler

Sektöre kazandırdığı kodsuz yazılım ve sunduğu eğitimlerle tanınan Xpoda’nın ana sponsor olacağı etkinlikte Türkiye’nin önde gelen şirketleri de yer alacak. Sertifikalı olarak gerçekleşecek 6. Tech Career Summit’e katılan gençler, çekilişle ilk gün Xiaomi Smart Band 7, ikinci gün ise Xiaomi Mi Box S 4K 2. Nesil TV Box ve JBL Go Essential hoparlör kazanma şansını yakalayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Bitdefender 2024 Tüketici Siber Güvenlik Değerlendirme Raporunu yayınladı
Next post Worldcoin’den yeni katman-2 projesi World Chain