Bu kripto parayı çok seveceksiniz: Hadi $GARİ!

Hindistan merkezli sosyal medya kökenli bir kripto para $GARİ piyasaya sürüldü. Türkiye’de geniş bir taraftar kitlesi olan ünlü aktör Salman Khan, projenin reklam yüzü oldu.

Gari nedir ve geleceği nasıl? Gari token haber ve gelişmeleri

Hindistan merkezli teknoloji şirketi Chingari, sosyal medya token uygulaması başlattı. Chingari yeni kripto parası GARİ’yi tanıttı. Chingari’nin fon artışı talebine birçok firma olumlu cevap verdi ve GARİ 19 milyon dolar fon toplayabildi.

GARİ’nin tanıtımını ünlü Hintli aktör Salman Khan gerçekleştirdi. 30’un üzerindeki işletme tarafından desteklenen GARİ’nin başarılı bir star-up olup olmayacağı merak ediliyor.

GARİ son günlerin popüler kripto parası olan Solana blockchain’i üzerinden piyasaya sürülecek. Gari’yi destekleyen işletmeler; Republic Crypto, Galaxy Digital, Alameda Research, Solana Capital, Valor Equity Partners, Kraken, Blackpine, NGC, Coinfund, LD Capital, Borderless Capital, AU21, Cultur3 Capital, Long Term Ventures, Afton Capital ve CSP DAO.

Solana hızlı ve güvenli bir blockchain altyapısına sahip. Solana güçlü blockchain alt yapısı ile Ethereum’a güçlü bir rakip oldu. Solana ağı Ethereum gibi birçok projeye ev sahipliği yapabiliyor. GARI projesi de Ethereum yerine Solana ağı üzerinden başlatılmayı tercih etti.

Solana güçlü altyapısı sayesinde son dönemde ciddi bir ivme yakaladı. Aşağıdaki grafikte Solana fiyatlarındaki değişimi görüyoruz.

Gari nedir ve geleceği nasıl? Gari token haber ve gelişmeleri

Gari oldukça yeni bir proje henüz CoinMarket’te listelenmiyor. Gari hakkındaki veriler piyasaya yansıdıkça siz değerli okuyucularımızla paylaşacağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post 2022’de küresel iflaslar yüzde 15 artacak
Next post Dogecoin (DOGE) Fiyat Analizi! DOGE Yeni Bir Yükselişe Mi Hazırlanıyor?