MultiNetlilere altın ve gümüş alımlarında indirim fırsatı başladı

Multinet Up, dünyanın en büyük değerli metal rafinerilerinden Natil Metal Rafineri’nin de en büyük yatırımcılarından olduğu İngiltere merkezli finansal teknolojiler şirketi Minted Türkiye ile iş birliği hayata geçirdi. İş birliği kapsamında MultiNet yemek kartı kullanıcıları Minted Türkiye üzerinden yapacakları alışverişlerde tüm altın, gümüş ve ziynet eşyalarına avantajlı fiyatlarla ulaşacak.

Çeşitli kurumsal iş birlikleri ile MultiNet yemek kartı kullanıcılarına avantajlı kampanya ve indirim fırsatları sunan Multinet Up, değerli metaller için birikim fırsatları sunan Minted Türkiye ile iş birliğini duyurdu. İş birliği kapsamında MultiNetliler Minted Türkiye’den altın, gümüş, ziynet alımlarında yüzde 1,5; altın ve gümüş birikim hesaplarında ise yüzde 0,50 indirim kazanıyor.

Multinet Up, İngiltere merkezli finansal teknolojiler (fintech) şirketi Minted ile yaptığı yeni iş birliği sayesinde kullanıcılarına avantajlar sunan kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. MultiNetlilere özel altın, gümüş, ziynet alımlarında yüzde 1,5; altın, gümüş birikim hesaplarında ise yüzde 0,50 indirim Minted Türkiye mobil uygulaması içerisinden yapılacak olan altın gümüş alımları, fiziksel gram ve külçe altın-gümüş, ziynet eşyası ve diğer tüm ürünlerde geçerli.

31 Temmuz 2023 tarihine kadar devam edecek olan bu kampanyadan faydalanmak isteyen MultiNetliler Minted Türkiye mobil uygulaması ve https://market.minted.com.tr   e-ticaret web sitesi üzerinden avantajlı fiyatlarla ziynet alımı yapabilir ve birikimlerine başlayabilir. 

Detaylı bilgi için www.multinet.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Türk Hava Yolları ve TUSAŞ, 20 uçaklık anlaşma yaptı
Next post Bir un firması daha halka arz için SPK’ya başvurdu